onsdag 4. mai 2016

Vårsol
Det spirer og gror i min jungelstue!

Er så fint med masse deilig grønt nå om våren. Vårvarmen ser jo ut til å vente på seg, så da får man  heller lage litt sommerstemning inne. Endelig er det fine lyset ordentlig tilbake, og det er lyst til langt på kveld. Nå går vi virkelig lysere og varmere tider i møte, og om to måneder ligger jeg i en solseng og ser utover et krytallblått hav! Som jeg gleder meg!

Men før den tid, er det noen fine vårmåneder i vente her hjemme. Med middag på verandaen og bading i plaskebasseng. I dag har vi fått en liten forsmak på det som kommer, selv om vi måtte ha fleecejakke på under middagen ute.

Hvitveisen, min favorittblomst er i alle grøftekanter og vi plukker grådig med oss inn. I fjor hentet jeg en hel liten tue og plantet i hagen, og den har kommet opp igjen i år! Min drøm er jo å ha et fint hvitt teppe i hagen hver mai, så jeg tror jeg må hente noen flere før sesongen er helt over.Vi gleder oss til en deilig fridag i morgen. Foreløpig har vi ingen planer, men noe morsomt må vi vel finne på. Jeg skulle gjerne ha ryddet litt mer, jeg blir helt gal av å ikke vite hvor ting er, men det spørs om mine søte små syns det er like fornuftig bruk av en fridag som det mor syns.

Ha en fin onsdag!

1 kommentar:

  1. Så flotte og inspirrende bilder - oser av vår:)
    Her i tøndelag er det blitt full vår med masse varmt vær.

    Nyt fridagen, og håper varmen kommer for fult til dere også:)
    Klem Marianne

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!