torsdag 19. mai 2016

DIY - HengepotterJeg startet så vidt på min lille gruppe med hengeplanter i fjor, og nå fikk jeg endelig tid til å lage noen flere. Jeg har helt dilla på planter om dagen, og jeg syns det er så inspirerende med masse grønt rundt meg. Så da terrassen ble gjort istand for våren før 17. Mai, benyttet jeg noen ledige øyeblikk til å lage flere hengepotter.

Pottene er utrolig enkle å lage og blir veldig dekorative. Jeg er jo kun kjent som "Sparmor" her hjemme, og er ikke spesielt villig til å betale store summer for noe jeg kan få til selv. Så da alle hengepottene jeg fant var veldig dyre, bestemte jeg meg like gjerne for å lage noen fine av det jeg allerede hadde liggende.
Mannen hadde tatt med en stooor boks mais ment for storhusholdning hjem fra jobb, samt at jeg hadde spart på et par tomme fiskebollebokser. Grå- og gullfarget spray hadde jeg i boden, og perlene fant jeg i en bortgjemt eske på kontoret (den som sparer, han har...). Perlene var egentlig turkise, men jeg sprayet noen av dem grå, og noen av dem med gullfarge. Den grønne lærsnoren er fra bryllupet vårt, da vi brukte den til alt mulig rart.

Så var det bare å spraye og montere, for så å plante.


Det ble så koselig og grønt ute på terrassen vår!

Tenk at det er helg igjen! Så utrolig godt med slike korte uker.
Ønsker meg varme og sol, slik at vi kan være ute på vår grønne terrasse.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!