fredag 5. oktober 2018

Høstlys
Siste del av ferien vår tilbringer vi på hytta på Hafjell. Så deilig med noen dager avbrekk fra hverdagen hjemme. Vi har som tradisjon å dra på Hunderfossen siste fredag i høstferien, men i år ville gutta heller på Lilleputthammer. Så da ble det det. Strålende vær har vi hatt der i dag, og mange timer utendørs. Både liten og stor var ganske værtrøtte da vi kom hjem, og slang oss rett ned på sofaen. Men rett før solen gikk ned fikk jeg lurt med meg gutta ut for en liten rusletur på jakt etter pinner. Slår aldri feil.

Høstsola stod lavt over rød blåbærlyng, og de var så fine der de stod i gnistrende lys, at her kommer et lite skred med bilder.
Det er noe eget med høsten.
Selv om jeg elsker at det spirer og gror på våren, er høsten magisk på sitt helt egne vis.Å se at alt som stod så fullt av liv for noen måneder siden, nå lukker seg sammen og gjør klar for vinterdvalen før det er klart for en ny vår igjen, er så naturlig og ekte på et vis.

Det minner meg på at det er lov for oss mennesker å lukke oss litt inne igjen også. Nå er det lov å ikke være i full blomst, og det er lov å være inne i varmen og høstkosen. Og når man får sånne ettermiddager som denne, er det litt lettere å takle at vinteren ubønnhørlig er på vei.
1 kommentar:

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!