søndag 10. mai 2015

NIB-utfordring: Ut i vår hageHer skal det bli godt å være utover sommeren!
Terrassen mangler to terrassebord, men ellers er over tretti kvadratmeter med ny plank lagt, i tillegg til at vi har laget en over tre meter lang sittebenk. Denne skal vi bruke både når vi spiser middag, og den er super å ligge å slappe av og sole seg på. Virkelig fornøyd med hva vi har fått til.

Noen nye potter ble det på dagens loppemarked, men det mangler fortsatt litt blomster og organisering ;) Og den sittebenken tror jeg må bli sort med tiden. Nå må den vel stå og svette ut litt, men kanskje jeg kan male den i løpet av sommeren?

Dette er mitt andre bidrag til NIB-utfordringen denne måneden.
HER kan du få masse flott hageinspirasjon!

Fortsatt god søndagskveld!3 kommentarer:

 1. Nydelig bilder her hos deg,som alltid !
  Du sa at du endret størrelser på bildene,hvilke størrelse bruker du ? Har prøvd å endre størrelse,men føler at bildene ikke blir klare nok på bloggen :( !
  Ha en god dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og tusen takk!!
   Jeg endrer de til 600 pixler i bredden i photoshop. De blir ikke like klare som hvis de var i fullformat, men jeg syns det holder for bloggen. Jeg har en stor skjerm, og de er ikke kornete på min skjerm... Grunnen til at jeg endrer dem til 600, er at jeg har stilt inn bredden på bloggen til 600 pix. Så da passer det ganske bra :)

   Hilsen Kristine

   Slett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!