mandag 25. mai 2015

Lekebil i hagen

Jeg kan ikke noe for det.

Jeg elsker ting man kan se har vært brukt. Både én og to ganger. Ting som er slitt på de rette stedene, som har vært elsket og som man bare føler har potensiale. Så da mannen kom hjem fra lekeplassen med våre to små og sa at han trodde vi kunne få den gamle lekebilen som stod der, ble jeg helt barnslig glad.
Bilen var blitt flyttet bak huset og det så ut som den skulle kastes. Og riktignok, etter en liten tekstmelding var bilen vår! Vi puttet den gamle bilen inn i den lille bilen (vår), og nå står den her i vår hage. Den krever tid, stell og kjærlighet, men det skal den få.

Dette er et pusleprosjekt for store og små utover sommeren. Vi har allerede diskutert om den skal bli brannbil, politibil eller kanskje sjørøverbil? Storebror insisterer på racerbil, lillebror på sjørøverflagg og blålys. Vi får se hva slags hybrid dette blir til slutt. Fin skal den hvertfall bli!


 Hagen har virkelig våknet til liv i det siste. Det blomstrer både her og der, og jeg prøver å luke og ordne så godt jeg kan. Vi vil ha en "vill" naturhage, så at ting vokser litt ut av bedene og nedover steinene er akkurat sånn jeg liker det.

Vi har vært og kjøpt masse jord, noen nye blomster og flere frø til grønnsakshagen vår. Pallekarmene vi kjøpte i fjor har fått et strøk med sort beis, og jeg håper vi får plassert dem ut i dag. Vi har gressløk, timian, vill oregano, mynte og jordbær som vokser vilt omkring i hagen, og jeg håper å flytte noe av det over i grønnsakshagen, og se om det trives der.

Håper du nyter fridagen der du er!


6 kommentarer:

 1. Så herlig! Har veldig trua på at den bilen blir å få det perfekt hos dere.
  Nydelige bedd,her brukes også endel tid på og fikse ute.
  En gang blir det vel på stell,ting tar bare tid-
  Nyt siste dagen av frihelgen.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Så kul!
  Og herlig at den blir tatt vare på og får mange flere år med glade barn:))

  SvarSlett
 3. replica bags high quality Our site v3g80g6x33 replica bags koh samui web n6s56s5x49 replica ysl handbags louis vuitton replica bags neverfull g8m92t5t26 replica bags vancouver his comment is here u8f15n8i81 replica bags london

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!