søndag 7. juli 2019

Sommerferien har startet!Endelig! Endelig er vi på plass i nord!
Vi bestemte oss for å kjøre torsdag kveld, og endte med å kjøre gjennom hele natten og hele påfølgende dag for å komme fram. Vi hadde ikke fortalt mamma at vi kom så raskt, så hun ble kjempeoverrasket da vi plutselig stod i stua! Gutta sov som noen steiner gjennom hele natten, takket være bilseter med nedleggbar rygg. Og lille Zimba oppførte seg eksemplarisk på hele turen.

Vi har vært her et par dager, og har allerede kommet godt igang med oppussingen. Første dagen brukte vi til å kaste ut alt som skulle ut av huset, for å gjøre plass til malingsspann og pussepapir. Så nå ser hele verandaen og hagen ut som en stor søppelhaug. Vi satser på å få tent et bål i morgen, så vi blir kvitt det meste.
I dag har vi malt alle takene, pusset og maskert alle vinduene, og malt dem to strøk. Siste oppstrøk tar vi i morgen, og da er vi nesten klare for å beise veggene! Det er så morsomt å se forvandlingen. Spesielt å gå fra brune vinduskarmer til hvite, gjorde stor forskjell. Jeg kan ikke skjønne at noen faktisk har mørke vinduskarmer...
Planen i morgen er å brenne bål og forhåpentligvis få malt innredningen på kjøkkenet.
Dette går fremover, og nå er det på tide å finne senga, så jeg er klar for en ny arbeidsdag i morgen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!