onsdag 26. juni 2019

Peoner i regn

Her jobbes og planlegges det for å kunne dra på ferie om en uke, og jeg har ikke ord for hvor etterlengtet denne ferien er!

Det blir lange dager på jobb, i tillegg til at vi handler inn og forbereder alt som skal nordover. Ikeaordren er satt i bestilling, noe bagasje er sendt nordover allerede, og noe står klart i boden for pakking i bilen. Vi mangler noen ting som skal bestilles med levering direkte til sommerhuset, det må vi gjøre tett opptil at vi kjører neste uke.
Før vi drar prøver jeg å få hagen til å bli så på stell som mulig etter at Klubbhuset (drivhuset) forsvant med vinden i fjor høst. Vi har hatt et lite hageprosjekt her i vår, og nå står peonene i full blomst og markblomstene spretter opp overalt. Målet er å få mer og mer av hagen dekket med blomster som klarer seg selv, og jeg syns vi er på god vei!

En skikkelig fin regnskur med tilhørende tordenvær, sol og regnbue gjorde hagen enda finere i kveldinga. Måtte den neste uken gå fort, men allikevel inneholde nok timer i døgnet til å rekke over alt.


---


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!