onsdag 18. oktober 2017

Sykedag, gulrøtter og fine høstfarger


Storebror fikk vaksine på mandag og ble så dårlig etterpå, stakkars!
Så da ble det to ufrivillige hjemmedager på oss i går og i dag. Formen er mye bedre i dag, og i morgen er det skole igjen.

Lillebror ville også være hjemme fra barnehagen, og han bestilte vafler til frokost i dag.
Ellers har dagen gått med til tv-titting, leking og rydding i hagen. Vi har tatt opp siste rest av gulrøtter, og jeg tror kanskje ikke jeg skal slutte i jobben min med det første...

Hagen trenger en liten opprydning i bedene, det skal jeg prøve å skvise inn til helgen. De siste blomstene er avblomstret, men det er så gøy å se at mange av de staudene jeg har satt ned de siste årene har kommet opp igjen og laget et fint og vilt bed.

Bildene av de rosa blomstene under her tatt for under en måned siden, og jeg hadde så mye fine blomster at jeg kunne klippe av og ta med inn. Noe som har vært målet hele tiden :)


Småfuglene har lenge vært og lett etter mat, så nå har vi fylt på fuglebrettet vårt.
Litt skakt og rart er det, men det har sin sjarm.Litt jobb har jeg forsøkt å trykke inn også, ikke så enkelt med to måsekråker i hus.
Så litt kveldsjobbing tror jeg det blir på mor i kveld.SaveSaveSaveSave

1 kommentar:

  1. Mont Blanc, also famous for its pen and accessories is a must visit. This is the only such boutique in replica watches or this region besides its Singapore branch. The famous rolex replica sale originated form Sonvilier, in the Swiss Jura or better known as Chopard is also situated next to these stores. I wonder if Chopard Mille Miglia Classic, my personal favourite of replica watches sale was on display. I did not have much time at that particular hour to replica watches into all these boutique. It will be included in my next visit. But from what i see on the window display, the offer was more towards catering ladies watches segment. In the rolex replica also there is this Watatime boutique where you can find most of the authentic watches such as Omega, Ebel and Longines watches which has high market demand. The fake rolex sale is also situated near these luxury boutique but on a different floor.

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!