onsdag 2. august 2017

Sommerferiesysler


Sommerferien er heldigvis ikke helt over enda, selv om både mannen har begynt å jobbe igjen, og gutta har hatt første dag i barnehage og SFO i dag.
Vi har vært hjemme en uke allerede, etter en super tur nordover, og dagene går så fort!

Det kan jo ha sammenheng med at vi har hatt masse å gjøre, eller lagd oss masse å gjøre, er vel riktigere å si.
Er det ikke alltid sånn; når man kommer hjem fra ferie, har man litt hjemlengsel og har hatt altfor mye tid til å tenke over hva man burde få orden på i heimen? Min mann sier: "Ånei, det er den tiden på året igjen..."
Her hjemme har vi hvertfall fått litt mer orden i hagen, vi har begynt å rive ut et kjølerom som ikke lenger fungerer, vi plukker bringebær rett fra hagen, vi har pusset opp loftsstuen (yeay), mannen pusser på skosamlingen sin, og de små leker ørner eller bygger lego.
I tillegg rydder og kaster jeg i skuffer og skap (noe min mann mener er totalt unødvendig), jeg prøver å få hodet til å skjønne at jeg har et yrke jeg helst skal huske om litt (iiiik) og jeg prøver å ikke få mammahjertet knust under barnehagetilvenning (vanskelig).

Det er noen få dyrebare dager igjen av denne sommerferien, og jeg nekter å høre snakk om at høsten er i anmarsj, selv om jeg har måttet redde blomster inn fra både én og to stormer på terrassen.

De siste dagene skal vi selvfølgelig trykke inn litt mer rydding, riving, sortering, et par runder til dynga, helst en fisketur og gjerne en telttur i samme slengen. Dette kan holde hardt!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!