onsdag 9. august 2017

Kortreist bringebær


Jeg måtte trosse været og plukke litt bringebær fra hagen i kveld, da det bugner over der ute!
Mens regnet fosset og tordenskrallene rullet inn, plukket jeg en stor skål med deilige bær.
For en luksus å ha det i egen hage! Mine barn syns det er kjemperart når jeg forteller at da jeg var barn hadde vi ikke bær på vinteren. Hvis vi var heldige hadde mamma fryst ned bær, ellers fikk vi bare bær på høsten når det faktisk er sesong for det. Det klarer ikke dagens barn å forholde seg helt til nei...
Første uke på jobb er i gang, og det skal sies at jeg syns det er slitsomt. Én er på SFO og én er i ny barnehage med mange ukjente, og det blir tårer og kjefting både på unger og mor. Jeg skal være glad når vi er ferdige med denne uka. Jeg syns det er skikkelig tungt å levere fra seg barn som ikke er helt klare. Som gjerne vil holde litt mer i hånda eller bare få "eeeen kos til.." Jeg syns det er ekstra tøft nå, fordi Lillebror har blitt flyttet til en helt ny barnehage etter at kommunen la ned plassen hans i den barnehagen han har gått i siden han startet barnehagelivet.

Jeg vet det går seg til, men det betyr så lite når man står der med gråten i halsen og hjertet lagt nedi magen. Og nei, det er ikke verdens undergang, men barna er faktisk lenger i barnehagen enn vi er på kontoret en arbeidsdag. Og en vet jo selv, om en ikke har det noe fint på jobb, så er ikke det en god følelse. Når morgenen starter på skeive, blir hele dagen rar.

Jeg satser på en bedre dag i morgen, for denne dagen har vel vært omtrent som været; skikkelig grå og tung.
1 kommentar:

  1. Så heldig med bringebær i hagen da!
    Uff,så leit med slik en start. Uannsett om vi vet at det er for en periode,så gjør det like vondt for mammahjerte å se barna føle seg utrygg på en plass. Håper starten på dagen i dag ble bedre og at neste uke går fint.
    Klem til deg fra meg.

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!