mandag 25. juli 2016

Fargerik hage
Dette er bokstavelig talt et tverrsnitt av min hage akkurat nå. Alt dette plukket jeg med meg inn fra en liten runde nå i ettermiddag. En del blomster er på hell, men ikke visste jeg at liljekonvall nesten er like vakker når den er avblomstret!

Vi har også hagen full av markjordbær og bringebær, og jeg klarer ikke å plukke alt før det blir overmodent. For meg som elsker å sanke, er dette en drømmesituasjon. Vi spiser det vi makter, i morgen skal det lages bringebærterte og gutta mine får bringerbær på havregrøten. For en luksus!

Å, så deilig det er med hjemmeferie. Vi har absolutt ingen planer, og nyter det til fulle. Enda to uker igjen, og jeg gleder meg til å fortsette å surre rundt huset og ordne litt her og der.

Nå som vi har tømt boder og garasje, er det jo det morsomme igjen. Henge opp hengekøya, se at hagen er delvis på stell, kløyve litt ved og ligge på benken ute med en god bok og solhatt.

Som jeg elsker sommerferie!
SaveSave

2 kommentarer:

  1. Big stars favorite Replica Hermes Handbag full luxury star quality.The Replica Prada Handbags is most of the superstard best choice.From a Replica Omega to a Replica IWC to a vintage Replica Rolex, there are superb timepieces in the four-figure range-many of which will hold their value,You don’t have to spend five figures to get a great Replica Breitling.When looking for a Rolex Air King in this price range, there are a few things to keep in mind.

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!