søndag 25. februar 2018

Vinterferie 2018
Så var plutselig årets vinterferie over. Gutta har hatt en deilig uke med fri og vært litt hos Bæmmæm, litt med pappa på jobb og siste delen tilbragte vi sammen med Mommo på hytta på Hafjell.
Det ble ikke mange dagene, men vi roet ned og koste oss.

Vi bygde snøhule med to innganger, grillet pølser i utepeisen, baste i snøen og mor og far fikk seg en liten tur på ski.


Heldigvis er det ikke så mange ukene før det er påskeferie, og da håper jeg vi får vært der et par dager ekstra. Dagene går så innmari fort, og jeg føler nesten jeg akkurat har kommet opp når vi må begynne å tenke på returen. Fordelen nå er at gutta har blitt så store, så det er bare å putte dem i bilen med en iPad, så går det som regel greit.

Jeg husker med gru på hvordan det var da de var små. Alt mulig pikkpakk, bleier, reiseseng, flasker, mat og nesedråper, og hjemreisen måtte klaffe ganske så på minuttet i forhold til soving. Nei, det er koselig med små barn, men jaggu er det fint at de blir eldre og.


Det var helt enorme mengder med snø på hytta nå, hele det ene stuevinduet var helt dekket av snø. Utepeisen måtte vi grave frem før vi kunne bruke den, og meterlange istapper hang fra taket.

Nå er det litt avslapning før en ny uke er i gang!1 kommentar:

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!