mandag 12. januar 2015

Soothing for the soul


Jeg har endelig funnet noe som er kreativt og som roer hjernen.
Jeg har børstet støv av gamle vevekunster og laget ferdig min aller første vev!

Det var noe med den enkle repetetive bevegelsen som gjorde at tankene fikk roet seg, og hodet tømme seg for en liten stund. Nå er jeg på jakt etter litt morsomt garn, sånn at jeg kan fortsette med en ny vev.

Er det noe jeg trenger i en litt heltisk hverdag, er noe som kan hjelpe tankene å ikke spinne. 
Jeg har en fryktelig uvane med å ta med meg jobb, bekymringer og to-do-lister hjem etter endt arbeidsdag, noe som skaper et slitent hode.

Når man i tillegg er litt utålmodig, er det greit å ha noe å pusle med som går fort framover.
Denne ble så sjarmerende med alle sine "flaws," at jeg tror den må opp på veggen på soverommet!

Ny uke er i gang. Selv om jeg hadde mest lyst til å trekke dyna godt opp over ørene i dag tidlig, kom jeg meg ut, og har hatt en produktiv og hektisk dag.

Du kan følge meg på instagram for mer oppdatering på min jobbhverdag; @kristinestoreide.
Jeg går inn i siste uke av byggeprosessen på et stort prosjekt jeg har holdt på med i nesten to år. Det er så spennende at man blir helt tussete. 

God ny uke!


2 kommentarer:

  1. Er så spennende med vev og de flotte mønstrene man får tryllet fram. Jeg tenkte på og begynne med dette senest i går og fant masse spennende inspirasjon på pinterest. Må få kjøpt noe spennende garn jeg også og få satt i gang :) Blir spennende å se hva mer du greier å trylle fram :)

    Ha en fin dag klem Pantonejane

    SvarSlett
  2. Så sjarerende vev! :) Jeg kjenner meg igjen i det å trenge noe til å ta tankene bort fra to-do lister, krav og forventninger (mine egne krav og forventninger er som regel de strengeste!). Når blyant og papir ikke funker (er ofte for mange krav og forventninger der også), så liker jeg å bake! Eller gjøre yoga. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!