fredag 12. juli 2013

Fredagstaco?





Himmel og hav, dette var godt!


Vi er ikke en av de mange norske familiene som har taco på fredager, vi har nemlig alltid "pizzafredag." De få gangene vi lager taco, lager vi gjerne krydderet, salsa og guacamole selv, men denne gangen prøvde mannen i huset seg også på en helt himmelsk ananassalsa og tortillalefser! Og for å si det sånn; vi kjøper ikke lefser igjen...



Dette er taco helt fra bunnen, absolutt fritt for E-stoffer.

En god "gryte" fra dagen før ble pimpa til "tacogryte." Min flinke mann satte også igang med tomatsalsa med rødløk og koriander, ananassalsa med fersk ananas, vårløk, paprika og koriander og hjemmelagde tortillas. I tillegg hadde vi guacamole ved siden av.

Det var mannen i huset som var så dyktig å trylle frem dette herremåltidet. Han brukte delvis denne oppskriften, som i utgangspunktet er Hellstrøm sin.

Så om du er en av de mange som har taco på fredager: dette du prøve!



3 kommentarer:

  1. Det såg knallgodt ut:)))gleder meg stort til å komme skikkelig iorden og få ro til å lage god mat,Taco er knallgodt!

    Nyt sommeren!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  2. Nam! Dette så nydelig ut :)
    Nå har vi akkurat skrudd sammen en del av garderobe til gangen - fornøyd med innsatsen!
    I morgen venter jordbær og hytteliv :)

    God julihelg til deg!
    - ingrid

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!