fredag 5. juli 2013

Litt jobbEn uke med tolvtimers dager er straks over, prosjektet jeg jobber med begynner å roe seg ned (og resultatet blir bra!), og jeg skal straks ha fire nye uker med ferie! Et par rolige dager igjen på jobb, med de siste avklaringene. Deretter er det finvær (ja, det må det bli), bading, grilling, kosemosing med gutta mine og SOMMERFERIE!

Livet er rett og slett herlig!


Jeg prøver å ha øynene litt med meg når jeg tusler på jobb.
Jeg går samme veien hver dag, men det er ikke alltid jeg er like observant på alle de fine motivene jeg går forbi.Litt sydlandsk følelse på Tjuvholmen i dag tidlig. 
I dag er det meldt fiiiint vær, så det fyller seg nok snart opp med litt mer mennesker enn det var her klokken syv i dag tidlig.


 Barnehage for både store og små...Det er ikke alt som er ferdig bygget på Tjuvholmen akkurat...
Jeg syns kontrastene er fine jeg.


Symmetri og fargerike innslag


Arbeidsplassen min. Jeg er så heldig at jeg støtt og stadig må innom Pinterest og lete etter inspirasjon, produkter eller forbilder. Utfordringen er bare å ikke gå seg helt vill der inne, og glemme at man har andre ting å gjøre og ;)

Mine fine bittebittesmå modellmennesker står og passer på under skjermen min.

Ønsker deg en strålende fredag, om du har ferie eller er på jobb som meg!
2 kommentarer:

  1. Eeeejjj, inspirerende blogg :) Legger meg til som følger her jeg :) Nattevaktshelg på meg! Håper du får litt fri etter alt for my jobbings ;) Ser ut som du har en fantastisk jobb da :D God helg :) Klem Jannike :)

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilder! Jeg er glad i bymotiver. Det er mye skjønnhet skjult i asfaltjungelen. :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!