onsdag 8. mai 2013

NIB utfordring - bruktduellen... igjen...

Absolutt alle innleggene i blogglista mi i kveld heter "bruktduellen," haha!
Tydelig at NIB-utfordringene er poppis ;)

Jeg knipset noen bilder av vaffelspisinga vår på søndag, da jeg oppdaget at absolutt alt jeg hadde funnet fram var brukt!
Helgens fangst var den lille skåla fra Egersund med bilde av en gammel bil, og smørkniven som lå i en uåpnet pakke med seks stykker i. Flamingoserviset har vi samlet på en stund, og koppen og fjøla er fra loppis for noen år tilbake. Løveglass syns jeg er så utrolig fine, dette er fra mitt sommersted - mammas barndomshjem.Jo forresten: kjøkkenhåndkleet er faktisk nytt fra Søstrene Grene.

I siste liten slenger jeg med et bidrag til i utfordringen.


Nå er det en liten miniferie på noen dager her, og det skal bli skikkelig godt!

Fortsatt fin kveld til dere!6 kommentarer:

 1. Lekkert bilde! Jrg synes det beste med NIB utfordringene er at jeg oppdager nye blogger :) liker bloggen din og legger meg til som følger her. ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Kjempekoslige bilder! Jeg er forresten helt enig med Fru Lykle; NIB-utfordringer er en fin måte å komme over nye blogger på. : ) Bloggen din falt virkelig i smak, så jeg legger meg til som følger.

  Ha en finfin kveld.


  Monja

  SvarSlett
 3. Artig utfordring denne måneden; morsomt å se alle fine brukt funn! Jeg er på utkikk etter slike trefjøler som du har -slike hadde vi da jeg var liten, og de vekker minner og er både praktiske og fine :)

  SvarSlett
 4. Så fint bidrag! Den lille skålen med bilen på hadde en nydelig turkisfarge.
  Lykke til i utfordringen:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!