fredag 18. januar 2013

for et år siden

stod vi med nøkkelen i hånda og lurte på hva i alle dager vi hadde begitt oss ut på...Kjenner jeg blir litt kvalm når jeg ser bildene av slik det så ut. Fy, så mye jobb det har vært!
Lurer litt på hva de forrige eierne hadde sagt om de hadde sett hva vi har gjort med åttitallshuset deres.

Jeg har tatt noen bilder med den bredeste linsa jeg har, men meglerbildene har skikkelig vidvinkel. Håper likevel dere får et inntrykk. Før-bildene er i ganske dårlig kvalitet, de har jeg bare klippet fra prospektet.


Før/etter - bilder er alltid morsomt syns jeg, her kommer våre:Phu, det var mye furu å fjerne. Jeg har hørt at furu er på vei inn igjen, håper ikke dette taket blir å finne i mange fremtidige boliger.


Umalt brystningspanel er vel lekkert eller? Legg også merke til hvordan panelet stopper diskret og tilfeldig bak den fiiine furubokhyllen ved vinduet.Ser du det vinrøde kjøkkenet?


Åttitallspeisen er ikke så lett å gjøre noe med. Foreløpig står den som på bildene, men jeg ønsker å slå ned hele skiten, og ha en peis med glass slik at vi kan se flammene både fra stua og fra kjøkkenet. Det er jo noe å ønske seg, også er det jo helt gratis å drømme!


Helg igjen dere!

Ønsker dere en fin en!

7 kommentarer:

 1. Det åttitallet...heilt utrulig!! Ja, kanskje er furu på vei inn igjen, men håpe for all del det blir med eit litt anna uttrykk ! Så flinke de har vært, syns det ser veldig veldig fint ut!!
  God helg!
  Silje

  SvarSlett
 2. Det har jo blitt kjempefint!!! Vi solgte akkurat 80-talls barndomshjemmet. HAr en stor jobb foran seg de som kjøpte det ja...

  Selv om furu er på vei tilbake er jeg rimelig sikker på at vi får se det i en annen stil enn tidligere. Klarte heldigvis å overbevise min far om at ikke trengte ta med seg de gigantiske furubokhyllene da han flyttet.

  Klem

  SvarSlett
 3. Litt av en jobb dere har gjort ja! Ny peis drømmer jeg også om. Som du sier, gratis å drømme. ;)
  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Som et helt annet hus! Moro å se før og etter bilder :)
  Godt med helg igjen! Får se om jeg kan få tatt noen bilder i dagslys igjen - og ryddet litt mer. Og så lurer vi inn litt sofa-tid så klart :)
  God helg til deg!
  Ingrid

  SvarSlett
 5. Fantastisk flott hjem dere har skapt dere! Likte det kjempegodt!! :)
  Ønsker deg ei fin helg :)

  SvarSlett
 6. Wow, så gøy å se forandringen!
  Virkelig flott!

  God søndagskveld fra
  Mrs. Monday

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!