torsdag 3. mars 2016

Snart helg igjen!Nå er det snart helg igjen, og det blir som vanlig godt!
Forrige helg ble tilbragt med rydding og fiksing, bytur og tur ut i det fine været. Litt baking og ellers rolig familieliv.

Tulipanene måtte ut på verandaen og lufte seg, det ble visst altfor varmt inne i stua på søndag.
Ananas er det beste som finnes, og noe av det skjønneste jeg vet er små, brukte guttejoggesko. Disse gikk på loftet i affeksjonsverdi-esken under opprydningen.
Hjemmelaget pølselapskaus av rester i kjøleskapet smakte godt etter en tur ut i det kalde været på søndag.

Lillebror er over snittet glad i bake, og det må hvertfall bakes hver helg. Det er gjerne han som bestemmer hva som skal bakes og mor er villig hjelper. Jeg er jo glad i å bake selv, og er det noe jeg tror han vil ha god nytte av, så må det være å få en forståelse for matlaging. Så da sier ikke jeg nei når han viser så stor vilje og interesse.

Denne helgen insisterte han på bringebærpai (han kalte det pai, men det er vel mer en terte), og da ble det det. Han hadde et klart bilde av hvordan den skulle se ut, og det er et mysterium for oss alle hvor han har snappet opp dette, for jeg har ikke laget pai med han før. Men han forklarte hva som skulle være i og hvordan bringebærene skulle legges i etter at deigen var trykket på plass i den runde formen. Og dette kommer egenhendig fra en gutt som ikke er fire år enda!
Mor måtte sjekke O store orakel Trines Matblogg, og han hadde faktisk rett i veldig mange ting.
Paien ble helt utrolig god, og søndagskvelden ble avsluttet med naboer på kaffe, pai og vaniljeis.

Legg også merke til den fine neglelakken vi har på. Dette er også en ting han insisterer på helt selv, han må ha neglelakk på hver dag.
Og det får han selvfølgelig lov til så lenge han har lyst.SÅ da er det bare å glede seg til hva som blir tryllet frem på kjøkkenet denne helgen ;)

God helg når den kommer!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!