lørdag 22. juni 2013

såpebobler og talljättar

                                                                                                                                            sponset ferieNoen stemningsbilder fra Mariebergsskogen i dag. Vel verdt et besøk om du befinner deg i nærheten av Karlstad. 
Her finner du dyrepark med masse koselige dyr og en helt unik skog med fire hundre år gamle trær, "talljättar," som var høyere enn hus. Vi vandret på sjarmerende, gjengrodde stier og små, nydelige tun dukket opp innimellom trærne. Elsker de gamle dørene og detaljene på bygningene!De første timene av dagen tilbragte vi inne i "det lille huset vårt," som storebror kaller det, mens regnet plasket ned utenfor. Såpebobler og nye småbiler reddet formiddagen... Og cider på far ;)


.............Dette innlegget er en del av en serie innlegg om vår reise til Värmland i Sverige. Vi var så heldige å vinne en reise med Magasinet Reiselyst og VisitSweden. Vår reise kan du følge på Magasinet reiselyst på nett. Jeg skriver om turen vår her inne fordi jeg har lyst til det, jeg er ikke betalt for det. Alle meninger og bilder er mine egne.


Turen vår kan følge HER!

2 kommentarer:

  1. Ser virkelig ut som dere koser dere på ferie. Fine bilder. D

    SvarSlett
  2. Der har også vi vært. Så fint når du er midt i byen og bare kunne rusle bort til et så flott sted. Barna elsket det. Alltid kjekt å kunne besøke dyr! God tur videre!

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!