fredag 14. juni 2013

Ferien er reddet!

Hvor heldige er ikke vi!?!

Vi har faktisk vunnet en ferie!! Vet det blir mange utropstegn nå, men dette er såpass fantastisk at det krever litt roping.


Av Magasinet Reiselyst og VisitSweden er vi trukket ut til å være testreisere i Värmland! Hele ni dager er tettpakket med morsomme og spennende ting å oppleve og utforske, og vi drar allerede på fredag! Vi er så heldige å begynne ferien vår på midsommarafton, i Mariebergskogen i Karlstad. Jeg har aldri opplevd midsommarafton i Sverige før, og jeg gleder meg som bare det.

Det foreløpige programmet sier at vi skal i diverse lekeparker, badeland, elgpark, pirattur, overnatte i tipitelt, kanotur, taubane, spille minigolf, kjøre med diverse opplevelsestog og mye mer. På de ni dagene forflytter vi oss ikke så langt, men rundt omkring i hele Värmland.Jeg kan ikke vente!Det skal bli godt å tilbringe masse tid sammen med de to typene her.

Nå gjenstår bare en real pakke- og planleggingsøkt før vi tar på oss solbriller og er klare for eventyr!


Pappas gamle støvler blir med på turen, selv om vi selvfølgelig håper at vi ikke får bruk for dem.


Denne reisen vant jeg ikke gjennom bloggen, jeg ble med som alle andre vanlige folk. Magasinet reiselyst har ofte konkurranser om å vinne testreiser, det er bare å følge på med på Magasinet Reiselyst eller på facebook. "Jobben" jeg må gjøre for å få reisen, er å ta en del bilder og sende hjem sammen med en tekst som skal på bloggen til Magasinet Reiselyst. Du skal ikke se bortifra at noe av det havner her på bloggen og ;)

HER kan du lese artikkelen hvor det ble annonsert hvem som vant.


Gooood helg!5 kommentarer:

 1. Så heldig! Gratulerer!
  Nyt kvelden.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Så utrolig spennende og gøy! Gratulerer :)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er!! Gratulerer!

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Så fantastisk!!! Gratulerer :)
  Ha det moro på tur!
  - Ingrid

  SvarSlett
 5. Så herlig! Tenker at den jobben gjør du glatt? Godt tips forøvrig. Vi gleder oss også til ferie - de tre obligatoriske ukene i Nordland og Trøndelag. Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!