fredag 21. juni 2013

Midsommarfirande i Värmland

                                                                                                                                             sponset ferie

Vi er igang med reisen vår i Värmland!Faktisk ikke så stappende fullt bagasjerom som jeg fryktet. Og ingen løse gjenstander vet dere ;)
Ipad derimot er lastet full med film, druer og annet snop ligger klart til utålmodige sjeler, sikkerhetsbeltene er på og vi er på vei!

Strålende vær har fulgt oss på vår første feriedag her i Sverige.


Vi kom rett til midsommarfirande her på campingplassen i dag, og vi har vært med på tradisjonell feiring. Vi har gått rundt maistangen, sunget sanger og spist "tårta."


To små gutter har også funnet ut den riktige måten å bruke en minigolfbane på!


Rett nedenfor den fine hytta vår ligger en liten andedam, og endene har fått smake både bensinstasjonboller og middagsrester i løpet av dagen.

Bading har vi også fått til!

Bomstadbaden Camping ligger ikke langt unna, og vi tok en ettermiddagstur for å få oss en liten dukkert og se på midsommarfirande der. Et kjempefint sted med en fin og langgrunn sandstrand omkranset av store, flotte furutrær.

I morgen satser vi på nok en dag med fint vær, selv om guttene nok håper på regn... For om det regner, blir det lekeland!God helg fra Sverigefarerne!


.............Dette innlegget er en del av en serie innlegg om vår reise til Värmland i Sverige. Vi var så heldige å vinne en reise med Magasinet Reiselyst og VisitSweden. Vår reise kan du følge på Magasinet reiselyst på nett. Jeg skriver om turen vår her inne fordi jeg har lyst til det, jeg er ikke betalt for det. Alle meninger og bilder er mine egne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!