onsdag 24. april 2013

fine smykker hos an-magritt

Nå skal det virkelig bli godt med lønn!
To måneder uten lønn merker vi godt alle mann. Men et par måneder med litt trang økonomi er en liten pris å betale for å få være så lenge hjemme med lillebror som det jeg har vært.

Men jeg må si at jeg ser veldig frem mot fredagen!

Èn ting jeg har siklet på en stund nå er smykkene til An-Magritt. De er helt nydelige, og jeg har bestemt meg for å kjøpe et kjede i gave til meg selv når jeg får lønn. Jeg ønsker meg et med tre små plater, hvor jeg kan ha initialene til de tre gutta mine.


 Jeg håper An-Magritt tilgir meg for å ha lånt bilder av henne.


An-Magritt har også en give-away nå, så med litt flaks kan man være så heldig å vinne et slikt vakkert smykke. Gå inn HER for å være med du også!4 kommentarer:

 1. Disse smykkene er fantastisk fine, ønsker meg et selv:):) takk for tips om giveaway, denne får jeg hive meg på:):)

  Kine:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine smykker, jeg må slenge meg på den give awayen ;-)

  Utrolig flotte vannbilder du hadde tatt! Det var jo superfint det du leverte inn til kurset, og utrolig stilige de andre du viser her også ;-)

  God torsdag videre!

  SvarSlett
 3. Jeg er allerede med, og håper jeg vinner et med navnet på jenta mi ;-) Jeg er også i permisjon og får støtte fra lånekassen da jeg er student. Har nå levd uten penger 5 (!) måneder, så vet veldig godt hvordan det er. Godt vi begge får litt ekstra veldig snart ;-)

  God helg til deg!
  Klem fra Monica.

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!