tirsdag 22. november 2011

Unblogged - utfordring

Siden jeg er helt ny her i Blogglandia, er det vel ikke så mye annet å gjøre enn å kaste seg med i sin første utfordring! Og Mrs Hardy har en utfordring som passer perfekt for meg akkurat nå! For å være ærlig har det ikke vært lett å finne noe som helst lite "hjørne" som egner seg på trykk, av den enkle grunn at vi flytter ut av huset om noen få dager. Her er hverdagen i esker, gryter og kasseroller er pakket ned, og vi drikker melken rett fra kartongen (for å overdrive litt).
Men litt av vinduet, Le Creuset-gryta som ikke har funnet plassen sin i pappesken enda og litt krydder fikk være med på det første bildet. Ser da ganske så fredelig og harmonisk ut..Snur jeg kameraet mot resten av kjøkkenet derimot, regjerer det komplette kaos. Med nytt hus i sikte, er ryddemotivasjonen mot et bunnivå. Ting blir lagt på benken fordi de ikke har noe annet sted å bo akkurat nå, oppvasken står og tomflaskene hoper seg opp. For ikke å snakke om klesvasken nå som tørketrommelen er kjørt bort. 

Litt av en kontrast til visningsbildene som du kan se i et tidligere innlegg her.

Må si at dette var ganske så befriende! Og veldig hyggelig om du som leser innlegget legger igjen en kommentar, du er kanskje min aller første "ordentlige" besøkende ;0

6 kommentarer:

 1. Nydelig hjem har du uansett :)

  Ta en titt her:

  http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html

  Tanken er å få til en stor thumbnail liste over store, små, kjente,ukjente, norske og utenlandske blogger, som dessverre ikke kommer så lett frem på de blogglistene.. Fint om du vil bli med :)

  SvarSlett
 2. Velkommen til blogglandia og vakkert rot! Likte den gulee kjelen!

  SvarSlett
 3. Velkommen til blogglandia. Nydelig kjøkken du har. Og herlig rot, hihi :)
  Ha en fin dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 4. Herlig :)

  Lykke til med flyttingen!

  ○ Beate ○

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige kommentarer, veldig artig!!

  Og jeg skal få lagt meg inn på listen din, Ege! Må bare få hodet opp av en pappeske her :D

  Kristine

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!