søndag 17. september 2017

Helg og benet høyt

En uke hjemme begynner å kjennes på humøret, kan du si!
Jeg var utenfor huset for første gang i går på over uke (bortsett fra korte turer til banrehagen), og det var etterlengtet!

Jeg passer ikke til å bare drive dank hjemme uten noe å ta meg til, men det gjør vel strengt tatt ingen forsåvidt.

Beinet begynner å komme seg og det er ikke lenger så lille som det har vært gjennom uka. Hevelsen er fortsatt der, og det er vondt å gå på. Jeg hinker rundt med krykker og litt uten. Jeg øver meg på å tråkke ordentlig ned på foten, noe som fortsatt er ordentlig vondt. Jeg hadde et stort håp om å komme meg tilbake i jobb igjen i morgen, men det ser ikke så veldig lyst ut. Håndleddet mitt er også vondt, og er ikke så glad i å jobbe med mus over lang tid.

Sååå, jeg tror jeg må utvide sykemeldingen min litt, noe jeg ikke har lyst til.

Bortsett fra å hinke rundt, har denne helgen gått med til litt opprydning etter en uke med lite mobilitet. Noe huset viste ganske store tegn på! Litt lufting av dyner og ordne litt i blomstene, så ble det fort bedre. Og fjerne omtrent en milliard små legodeler fra gulvet da.

Det har vært så fint vær og, men jeg sovnet på terrassen tidligere i dag, og våknet av at jeg frøs. Det er helt klart et kaldere drag i lufta nå. Det er nesten fælt å si det, men jeg har faktisk litt lyst til å fyre i peisen og tenne noen stearinlys. De skiftende årstidene er noe av det beste med å bo i Norge.

Nå er det snart pizza til middag, før jeg fortsetter å hvile benet mitt.

Ha en fin søndag!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!