søndag 17. september 2017

Helg og benet høyt

En uke hjemme begynner å kjennes på humøret, kan du si!
Jeg var utenfor huset for første gang i går på over uke (bortsett fra korte turer til banrehagen), og det var etterlengtet!

Jeg passer ikke til å bare drive dank hjemme uten noe å ta meg til, men det gjør vel strengt tatt ingen forsåvidt.

Beinet begynner å komme seg og det er ikke lenger så lille som det har vært gjennom uka. Hevelsen er fortsatt der, og det er vondt å gå på. Jeg hinker rundt med krykker og litt uten. Jeg øver meg på å tråkke ordentlig ned på foten, noe som fortsatt er ordentlig vondt. Jeg hadde et stort håp om å komme meg tilbake i jobb igjen i morgen, men det ser ikke så veldig lyst ut. Håndleddet mitt er også vondt, og er ikke så glad i å jobbe med mus over lang tid.

Sååå, jeg tror jeg må utvide sykemeldingen min litt, noe jeg ikke har lyst til.

Bortsett fra å hinke rundt, har denne helgen gått med til litt opprydning etter en uke med lite mobilitet. Noe huset viste ganske store tegn på! Litt lufting av dyner og ordne litt i blomstene, så ble det fort bedre. Og fjerne omtrent en milliard små legodeler fra gulvet da.

Det har vært så fint vær og, men jeg sovnet på terrassen tidligere i dag, og våknet av at jeg frøs. Det er helt klart et kaldere drag i lufta nå. Det er nesten fælt å si det, men jeg har faktisk litt lyst til å fyre i peisen og tenne noen stearinlys. De skiftende årstidene er noe av det beste med å bo i Norge.

Nå er det snart pizza til middag, før jeg fortsetter å hvile benet mitt.

Ha en fin søndag!!


1 kommentar:

  1. The Citizen Mens Eco-Drive Satellite Wave Air is rolex replica sale uniquely engineered to capture the day, date and time signals from rolex replica satellites in space that orbit high above the earth! With an advanced satellite timekeeping system that delivers higher sensitivity than other models, that is exactly why we said that the replica watches sale of the jet age! The new Satellite Wave-Air has a more mainstream look, better technology and is attractively priced. With a fake rolex sale peripheral green spiral on the dial and lateral green inserts in the ceramic case the rolex replica sale has been designed to look interesting, while allowing light to tag heuer replica sale pass through it. But the hands and indicators are quite easy to see.

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!