fredag 30. desember 2016

Julestemning på hell


Jeg må være rask om jeg skal få postet noen bilder fra denne jula før hele julestasen er kastet ut av huset.
Julen startet friskt med omgangssyke og en rimelig redusert julaften hvor pakkeåpningen ble gjennomført horisontalt. Ikke det ideelle med en immobil vertinne da vi var åtte stykker til bords, men det gikk det og.
Formen kom seg i løpet av første juledag, og resten av denne romjula har vi rett og slett gjort absolutt minimalt. Nesten ikke vært utendørs, da det stort sett har vært storm og trist vær.
De få turene vi har fått ute var det vår lille husgjest som stod for. Vi passet en liten valp i nesten en uke, og herregud, for en helt utrolig nydelig hund. Så rolig og trygg, og han stjal selvfølgelig hjertene til oss alle. Det var ikke bare enkelt å skulle gi han fra seg igjen.

Spesielt Lillebror, med sitt sarte hjerte, felte noen tårer. Men det var en god trening i å ta vare på noen andre, vise kjærlighet, og ikke alltid få det man har lyst på.
Vi skal nok ha hund en gang, men ikke før om noen år. Jeg har ikke hjerte til å ha en hund som må være hjemme alene i åtte timer hver dag.

Men akk, se så søt han er!
Kameraet har av åpenbare grunner ikke luftet seg så mye som det pleier, men noen snaps innimellom har det jo blitt.

Jeg håper din jul og romjul ha vært fin, her skal siste helg før jobb nytes til det fulle med kakerester, litt rydding og rolig feiring av nytt år i morgen.

God siste dag i 2016!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!