mandag 25. april 2016

The streets of Madrid IÅ, du vakre, deilige Madrid!
Har enda ikke landet etter tidenes jentetur til fantastiske Madrid!

Seks jenter på tur, sightseeing, shopping og vin. Det kan ikke bli bedre. Vi leide en leilighet i bydelen Chueca sånn at vi alle kunne bo sammen de dagene vi var der. Chueca er en kul, hip og spennende bydel som også er Madrids homseområde. Masse butikker for den noe mer vågale og et utrolig bråkete natteliv. Morsomt med fargerike mennesker og trange gater hvor det popper opp vakre trær, små butikker og koselige spisesteder.

Vi tilbragte dagene med å vandre gatelangs, besøke de viktigste severdighetene, tråle de ulike shoppingområdene og brukte generelt tiden til lange lunsjer og middager med tilhørende vin. Forsøkte oss også på litt barhopping med sterke drinker og utesteder av ymse kvalitet. Noen morsomme historier skal det jo komme ut av en sånn tur ;)

Det ble så mange fine bilder, og jeg drømmer meg helt tilbake til disse dagene med masse vandring uten mål og mening. Det fins ikke noe bedre påfyll for et litt slitent hverdagshode enn inspirerende inntrykk rundt hvert et hjørne og morsomme venninnesamtaler til langt på natt.
Det kommer nok et innlegg til med flere bilder, men her kommer et første lite dryss:

Nå er det leggetid for meg, og jeg skal drømme om blomstrende trær og god vin 
(og forsøke å fortrenge min tomme lommebok). 

God natt!

1 kommentar:

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!