lørdag 2. april 2016

Bursdag. Igjen.
Nå har vi feiret Lillebror fire ganger tror jeg... Frokost på selve dagen, barnebursdag og familiebursdag. Nei, det ble tre det. Men vi har også måttet flytte en bursdag pga sykdom, så det blir nesten fire.

Det er kjempekoselig å ha familie på besøk, men man blir jo sliten. Nå senker jeg lista litt for hver bursdag, og stresser mye mindre enn det jeg gjorde de første årene. Men allikevel... Kaker skal bakes, innkjøp gjøres og litt rydding må jo til. I dag gikk det hele veldig rolig for seg, med stressfrie forberedelser unnagjort på et par timer. Utrolig nok. Og vi hadde noen veldig hyggelige timer.

Men det jeg tenker mest på er overfloden. Det blir så mange flotte pakker og så mange nye ting. Jeg unner jo barna mine å få gaver på bursdagen sin, men jeg vil at de skal se verdien av det de får også.  I en barnebursdag med fjorten små, blir det jo mye greier. Man kan jo liksom ikke si at barna som kommer ikke skal ha med seg ting heller. Det er jo en viktig del av det å gå i bursdag. Å gi en gave til noen andre og være spent på reaksjonen til mottakeren.

Vanskelig balansegang syns jeg.

Her hjemme snakker vi mye om det å være takknemlig og hva det betyr, og det varmer mitt mammahjerte når mine to små kommer med leker og forteller at de gjerne vil gi det til mindre søskenbarn eller til loppemarked. Da er de vel på god vei til å ha noen sunne verdier. Håper jeg.


Enkle bagels til lunsj og bringebærpai og sjokoladekake.
Lurer på om de små eller de store syntes bilbanen var morsomst...?
Tre små tremenninger tester pappas piano.Håper du har en fin lørdagskveld!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!