lørdag 29. august 2015

Star Wars bursdag


Her går det i Star Wars fra tidlig morgen til sene kveld. Min eldste gutt har akkurat blitt fem år, og vi er midt inne i en hektisk bursdagshelg. Femåringen ønsket seg aller mest en Star Wars bursdag, så da gjør mor så godt hun kan!

Med god hjelp fra Pinterest (min beste venn), lagde vi en ordentlig Star Wars bursdag med forholdvis liten innsats. På fredag hadde vi 20 barnehagebarn her hjemme, og jeg var litt fornøyd med at det var fint vær, kan du si. I morgen er det innrykk av familie, før vi sier oss fornøyd med feiring for denne omgang.

Den fine vimpelen fant jeg link til på pinterest, du finner free download HER


Jeg funderte lenge på hvordan jeg skulle lage en ekte Star Wars kake som vår femåring ønsket seg. Til slutt kom jeg frem til at det enkleste måtte være å lage en scene fra et slag. Så da ble det "Battle of Endor" i form av sjokolade langpanne, med sjokoladeglasur som skogsbunn og grønn kokos og melis som trær. I denne scenen jager Storm trooperne de små bjørnene (som jeg ikke husker hva heter) gjennom skogen, og det var jo perfekt å gjenskape med bamsemums.Storm trooper-muffins må man ha. Ansiktene har jeg tegnet på med kaketusj.
De frosne lyssverdene var en stor suksess! Jeg tredde druer på grillspyd og la dem i fryseren kvelden før. Veldig godt for de små som ble varme i det fine været.

Mors hjemmesydde Darth Vader-kappe henger klar før gjestene kommer. Det var en ganske spent femåring som var klar for å feires. Jeg printet ut litt forskjellige Star Wars-bilder på vanlig A3-ark som han fikk for å henge opp på rommet sitt. Det var veldig stas. Et lite googlesøk er alt som trengs.


De skumle Storm trooperne står i stram giv akt!
 Lillebror måtte også være med! Og frosne druer er snadder!


Vår femåring var strålende fornøyd med feiringen! Og for å være helt ærlig, syns jeg det var minst like stas som han! Jeg syns det er kjempemorsomt å holde på og ordne til fest. Og når de små er fornøyd, da er alt bra!

Nå gleder vi oss til å hilse på familie i morgen.
Håper din lørdagskveld er fin!


3 kommentarer:

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!