mandag 17. august 2015

Familiefotografering

Plutselig hadde over halve august gått. Dagene gikk i hverandre, hverdagen kom for fullt og jeg har hatt helt andre ting å tenke på enn bloggen. Jeg har ikke tatt så mange bilder heller, og da jeg plutselig fikk litt lyst igjen, gikk minnekortet mitt ad undas. Dette skjedde rett etter at jeg hadde gjort en fotojobb og tatt en hel HAUG med bilder, og gudskjelov hadde jeg akkurat lastet inn bildene da minnekortet sa takk for seg. Jeg har ikke prioritert å få tak i et nytt, men nå MÅ jeg, kjenner jeg. Blir helt tussete av å ikke ha tilgang på ordentlig kamera.

Prøver å ta litt hverdagsbilder med iphone, men det er virkelig ikke lett altså! Det er en grunn til at det har blitt litt mye outfitbilder av meg selv på instagram i det siste ;) (@kristinestoreide). Det er det eneste kameraet på telefonen duger til, syns jeg!

Forrige helg var jeg altså og tok bilder av en flott familie, med noen skjønne jenter. Den ene skal ut i verden og studere, og den andre er også på vei inn i tenåringslivet. Jeg forsøkte å dokumentere dem så godt jeg kunne, og som vanlig var jeg på Fetsund Lenser. Et superfint sted for både søndagstur og fotografering!

Her kommer et lite bilderas!En veldig fin familie, takk for at jeg fikk oppdraget :)


Ønsker du at jeg skal fotografere ditt barn eller din familie, eller trenger du portrettbilder av deg selv? Det er bare å ta kontakt!
1 kommentar:

  1. Så flotte bilder!
    Gøy og ha slike:))

    Nå fant jeg frem til instakontoen din og :))

    Ha en fin fin kveld :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!