søndag 25. august 2013

Bursdagsfeiring og Tilli-kake
Min "lille" gutt har rukket å bli tre år, og er ikke lenger så veldig liten.
I helgen hadde vi bursdagsselskap med besteforeldre, tanter og onkler.Det ble enkel "pølsefest " med påfølgende kaker. Bursdagsbarnet hadde sterke preferanser rundt bursdagskaken, og den skulle være "akkurat som den kaken Tilli Tiger har i boken om Elmer." Åkei...
Både jeg og pappaen pønsket i sene nattetimer på hvordan vi skulle løse dette, og det ble rett og slett en ganske enkel løsning: To stk ferdigkjøpte sukkerbrød dynket med bæmmæmsaft, sjokoladekrem i midten og pisket krem med bæmmæmsyltetøy og konditorfarge på toppen. Å se blikket til bursdagsbarnet da han skulle blåse ut lysene var verdt det faktum at gjestene måtte spise en kake som rett og slett ikke var så veldig god, tihi! Men alle tok det med godt humør, og vi koste oss med kremen i midten, og kremen på toppen! I tillegg hadde vi både muffins og pavlova, så ingen led noen nød.

Huset var enkelt pynet med solsikker, for etter noen litt tøffe uker med tilvenning til hverdagen for både foreldre og barn, la vi ambisjonsnivået ganske så lavt.

Og koselig var det uansett! 

Bursdagsbarnet har lekt med Brannmann Sam konstant siden han pakket ut, og lillebror har faktisk fått låne av sin snille storebror.


I morgen er det hverdag igjen, og vi satser på at denne nye hverdagssituasjonen bare blir bedre for hver uke!

God ny uke til deg!


2 kommentarer:

 1. Gratulerer med bursdagsbarnet! Flotte bilder! :)

  SvarSlett
 2. Så utrulig herlig kake Hihi skjønner jo godt han ville ha ei slik ei og kva gjere me ikkje for å glede dei små:)
  Når du hadde så masse annet godt og så kan eg tenke meg dere hadde ei flott feiring;)

  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!