onsdag 20. juni 2012

MISSION COMPLETED
Oj, som vi har holdt på for å få dette ferdig!

Ikke selve jobben, for flisleggingen tok nøyaktig seks og et halvt minutt (jada, mangler en liten list i topp), og lampa har jo elektrikeren hengt opp. Men å finne hva vi ville ha har virkelig vært en prøvelse. Det kan du lese om her og her.

Men nå er det altså oppe! Flisene klinte vi på med litt sterkt lim. Vi la de helt inntil hverandre, fant ut at fuger bare ville bli klineri.

Lampa er et langt lysstoffrør som henger over vasken og gir veldig godt arbeidslys. Og til den nette sum av 600 kr! For godt til å være sant ;) Jeg syns lampa ga det litt stramme uttrykket som kjøkkenet manglet. Er veldig fornøyd med resultatet og at det blir litt mer "ferdig" her, om man egentlig kan si det når man har hus...

5 kommentarer:

 1. Lekkert kjøkken! Fine fliser og stilig lampe som passet bra inn. Ferdig når man har hus? Tja... Nei. :)

  Fortsatt fin kveld til deg!

  SvarSlett
 2. For et nydelig kjøkken! Kan jeg spørre hva fargen over benken heter, og kjøkkeninnredningen? Det var en veldig pen kombinasjon.
  Hilsen Kari.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Tusen takk for det! Fargen over benken heter NCS S 2005-G20Y. Kjøkkeninnredningen er fra HTH og er sortbeiset eik :) Vi er veldig fornøyd. Ha en fin dag!

   Hilsen Kristine

   Slett
 3. Hei, Kristine. Heldigvis og tilfeldigvis kom jeg over bloggen din akkurat nå. For et herlig hjem du har, som du fester til foto på en aldeles vidunderlig måte. Kjøkkenet ble veldig fint. Går stadig med planer om å handle meg lik stringhylle som din. Gleder meg til å følge deg videre! Klem fra Beate

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!