torsdag 2. november 2017

Tilbake til 2014

Her en kveld ble vi sittende oppe og titte på gamle bilder og videoer fra hverdager og ferier.
Videoer fra da gutta var små, ikke kunne prate rent, stabbet rundt og lagde et generelt kaos.
Gutta mine ble helt oppslukt, og ville se mer, mer, mer.

Og jeg tenkte på alle de fine bildene mine som bare lever inne på en harddisk. Et par av dem (i den store sammenhengen) finner veien ut hit på bloggen, men det er jo bare en brøkdel av det som blir tatt. Helt siden Storebror ble født for syv år siden, har jeg tenkt at jeg skal lage et fotoalbum for hvert år. La oss bare si det sånn; jeg henger syv år etter.

Og det er så synd!
Gutta syntes det var helt fantastisk å se seg selv, både på video og på bilder.
"Mamma, se hva jeg gjorde der!" "Og se så liten jeg var!"Jeg MÅ få somlet meg til å lage noen album. Ikke være så nøye, bare få det gjort!

I disse tider hvor sola er nede lenge før jeg er hjemme fra jobb, og det stort sett er vått, kaldt og trist, gir jo disse bildene virkelig en vitamininnspøytning. Disse er fra Aarhus for tre år siden, da vi var på vår første Danmarksferie og besøkte The Rainbow.

Jeg syns gutta mine er helt fantastiske (selvfølgelig) på disse bildene. De er så glade og gode, med runde kinn og brune fjes. Åh, tiden går så altfor fort! Nå er de store og reflekterte og utfordringene er helt annerledes enn det de var for tre år siden. Nå dreier ting seg om venner og fotball, lekser, playstation og ukelønn. Hvordan skal jeg henge med i dette racet av et liv?


1 kommentar:

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!