torsdag 3. november 2016

Novemberblomstring


Hagen er definitivt på vei over i en ny sesong, men noen standhaftige blomster klamrer seg fremdeles til livet. Knopper sent i oktober hadde ikke jeg regnet med!

Nå er det meldt masse snø til helgen, og gresset som egentlig er litt for høyt og bringebærbuskene som jeg ikke har rukket å klippe i år, kan godt bli skjult av litt hvitt dekke nå.

Gutta gleder seg som vanlig, og Lillebror spør hver dag om jeg har fått værmeldingen på telefonen enda ;)Som vanlig skal det bli godt med helg i morgen, dagene er særdeles fulle og jeg henger så vidt i stroppen. Er det lov å glede seg til juleferie nå?

Jeg har så mange prosjekter her hjemme som jeg må komme igang med, det viktigste er å tegne opp våre nye baderom! Må bare finne litt tid innimellom, så jeg kan få tegnet dem opp til prising.

Hodet er fullt av idéer og inspirasjon, problemet er bare at det er altfor mye som er fint, og aaaltfor vanskelig å velge. Nå er jo jeg også litt yrkesskadet, som har tilgang til de mest fantastiske tingene man kan tenke seg. Det er bare det at lommeboka mi ikke er like stor som drømmene...

Ha en fin fredag der ute!

1 kommentar:

  1. Boy Chanel bag with its unique charm much everyone of all ages. Be careful with, or show the noble, sweet or piercing, or filling chanel replica. What is the result you want, let mix by hand can achieve different effects. If you have a trumpet chanel replica, small size, you can wear a different dress Dachu, such as casual wear, ladies wear, business wear, dinner wear, party dress so you can wear it a compact chanel replica, let your temperament greatly increased, becoming a major attraction.

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!