lørdag 3. oktober 2015

Lørdag!
Endelig helg!
Denne uken har vært tøff. Det var visst ikke bare bare å komme hjem fra Amsterdam og gå rett på jobb. Vi har sjanglet oss gjennom uka, så nå var det bra med lørdag. Vi lurte derfor litt på hvor smarte vi var, da vi bestemte oss for å dra på Ikea en lørdags formiddag. Men uten unger og på en fin høstdag som i dag, hor de fleste allikevel var på høstferie, gikk det helt fint. Lite folk og alle (les meg) klarte å holde humøret oppe.

Fikk ikke tak i det vi skulle ha (lyspærer), men et superfint teppe ble med hjem. Nå som det blir mørkere og kaldere, er det koselig med teppe under sofaen igjen. Stearinlys fikk jeg også rasket med meg, og det trengs på disse mørke kveldene.
Kjøpte også en stor plante, som jeg har siklet på lenge. Vet ikke helt hvor den ender opp, men gutta mente den skulle stå midt på gulvet, for de ville leke jungel rundt den... Tja...


Rosene jeg fikk til ettårsdagen vår står faktisk enda. 
Riktignok litt tørre og de henger litt med hodet, men jeg syns de er fine allikevel jeg.

I morgen håper vi på like fint vær som i dag, da vi skal på skogstur og grille pølser.
Gleder meg til litt frisk, krisp luft og å tusle blant alle de fine fargene som er ute nå.
Høsten er ikke så verst altså! Ha en fin lørdagskveld!


1 kommentar:

  1. Så fint du har det hjemme hos deg! Blir så inspirert av bildene, og tenker at nå må jeg komme meg tilbake til stilen jeg var mer tro mot før, jeg har sklidd litt langt vekk fra farger og retro "light", for egentlig er jeg glad i farger og ikke bare grått slik som jeg har det nå.

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!