tirsdag 22. april 2014

Blogging og sånnHar savnet bloggingen jeg.
Jeg glemmer innimellom hvor viktig det er for meg å få tankene ut av hodet og "ned på papiret."
Det er ikke så viktig for meg at noen leser det. For meg er det bare fint å ha et sted å legge bildene mine, og et sted å lufte tanker og få inspirasjon. På grunn av bloggingen har jeg blitt mye flinkere til å fotografere, og jeg har utfordret meg selv i forhold til hva jeg tar bilder av, og på hvilken måte jeg gjør det.

Selv når jeg ikke har lagt ut noe på mange uker, er det mange hundre innom bloggen om dagen. Hvem er disse menneskene, og hvordan finner de inn til min lille blogg? Det er veldig hyggelig altså, jeg syns det bare er fascinerende å følge med på hvem som er innom.
Det viser seg at søkeordene som er brukt mest, nesten utelukkende er om fargekoder.
Jeg har jo skrevet litt om fargekodene vi har brukt i huset, og det er visst den veien mange kommer inn på bloggen min. Innlegget mitt om fargekoder er dessverre også det som er mest utsatt for spam, selv om jeg har måttet skru på den bevis-at-du-ikke-er-en-robot-funksjonen.

Så; tusen takk til dere som trofast titter innom meg, tross meget sporadisk oppdatering!


3 kommentarer:

 1. Hei .
  Koselig med nye innlegg hos deg. Jeg er nå innom her å kikker når det kommer nye innlegg,men jeg merker fort at mange ikke prioriterer bloggen,men heller er på instagram. Jeg er der også,men må si jeg syns bloggingen er mye koseligere. Det er liksom som min egen lille bok. Og spesielt koselig er det jo når noen legger igjen spor.
  Håper du har hatt en fin påske & nyter dagene.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Veldig hyggelig å titte innom bloggen din-du inspirerer både med foto&tekst:)

  SvarSlett
 3. Koselig at du er i gang igjen, vennen:) Du er så flink og jeg er så glad i å titte innom på jobb for å minne meg selv på hvor fint vi har det sammen (Oss to, gutta og det fine huset vårt) Kjør på. Veldig stolt

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!