lørdag 28. september 2013

Rehabilitering av Hurdalsjøen Hotell

Gjennom våren og sommeren har vi jobbet med rehabilitering av fellesområdene på Hurdalsjøen Hotell.

Tidligere i uken var det åpning, og vi fikk se det ferdige resultatet for første gang!

Det er alltid gøy å se noe man har jobbet mye med, stå ferdig. Spennende å se om de valgene vi som interiørarkitekter, byggherren og kunden tok, var de rette.

Dette var det første prosjektet jeg jobbet med etter at permisjonen min var over, og jeg kom inn midt i prosjektet. Det er min fantastiske kollega Cathrine som har hatt hovedansvaret for prosjektet, og drevet det fremover.

Vi har hatt ansvar for et helt nytt inngangsparti, nye fellesområder som lobby, resepsjon, bar, hagestue, restaurant og buffet. 
En stor del av arbeidet vårt gikk ut på å bedre akustikken i fellesområdene. Vi har gjort grep i alle himlingene, veggpanelene har vi tegnet med akustiske egenskaper, og tepper og møbler hjelper også på.
Det var hyggelig å se at det området som tidligere ble skydd pga dårlig akustikk, nå faktisk var det hyggeligste stedet å sitte i baren.
Vi jobbet mye med siktlinjer i dette prosjektet, og forsøkte å åpne opp mellom de mange stuene, og skape sammenheng mellom de ulike områdene.
En stor inspirasjonskilde var naturen utenfor.
Hotellet ligger rett ved den vakre Hurdalsjøen, og vi forsøkte å fange fargene og stemningene utenfor og bringe dem inn.
Stolen Ro, fra Fritz Hansen. Stolen er helt ny, og dette er det første prosjektet i Norge hvor stolen er brukt. Jeg tør tippe på at denne stolen kommer til å bli popluær!
Om du vil lese mer om min arbeidsplass og se hvilke prosjekter vi jobber med, kan du gå til Mellbye Arkitektur Interiørs hjemmesider!

Besøk også hjemmesiden til Hurdalsjøen Hotell- og Konferansesenter.


GOD HELG til deg som trofast titter innom meg, tross litt sporadisk oppdatering!5 kommentarer:

  1. Hei! Hvor er flisene fra som ble brukt på vegger i restaurant/buffet? Disse var veldig fine, og jeg likte spesielt godt overflaten på dem. Godt gjennomført arbeid!

    SvarSlett
  2. Hei!
    Takk for det! Flisene heter Mutina Azulej Nero Estrela :) Ja, de er veldig flotte!
    Hilsen Kristine

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!