torsdag 28. februar 2013

på morrakvisten


Jeg har vært så svimmel og sliten i det siste, har ikke hatt matlyst, og derfor skippet frokost. Men i dag var det bare å trykke nedpå noe, og det ble resten av granolaen min og Biola med bringebær. Og nå har jeg akkurat fått ned hele bollen, og det var kjempegodt!


I går fikk jeg pakken som jeg vant i giveawayen hos BirdByBird! Kjempefin MANO-kopp (hvordan visste du at dette er min farge..?) og deilig te! Etter et par rimelig slitsomme netter med uventet nattevåk, var litt Relax-te fra Pukka akkurat det jeg trengte! Derfor tar jeg meg tid til en tekopp innimellom bleieskift, frokostlaging og matpakkesmøring på morrakvisten i dag. Ikke alltid jeg har tid til det... Men lys på bordet prøver vi å ha, det syns storebror (og sikkert lillebror og) er så koselig. Macen er også med på kjøkkenet, jeg sniker meg til å lese litt nyheter mens gutta spiser - det vil si: hvis ikke storebror ser på nrk nett-tv da ;)

Boken jeg vant i giveawayen: Reisen til Bella Coola av Kari Nygaard virker veldig fin, men jeg må innrømme at jeg sovnet etter et par sider i går kveld (har ingenting med boken å gjøre altså, ref tidligere nattevåk), så den får jeg komme tilbake til når jeg har kommet ordentlig inn i den!

Håper dere får en strålene torsdag, her skinner sola!


4 kommentarer:

 1. Been there - done that!
  Det blir BRDRE, men det er ei mager trøst midt i denne slitsomme perioden. Nå er me komt ovenpå, men eg veit kva det betyr med for lite søvn og full fart heile dagen! Puh, slitsomt!!
  Ønsker deg ein fin dag, klem Kjersti

  SvarSlett
 2. Så fin stemning i bildene dine:) Det er så deilig med rolige morgener. Håper nattesøvnen bedrer seg!!!

  Klem Kine:)

  SvarSlett
 3. Fiiin kopp! Nydelig vognteppe du holder på med. Tenkte på akkurat det du skrev om de svarte lysene. Har ikke lyst til å bli tatt for å drive satanisme... De er kjøpt hos søstrene, ja. Har sett på de flere ganger før jeg kjøpte. Pass på å få i deg næring selv om du ikke har lyst på.( dette siste er fra en skikkelig hønemor) D

  SvarSlett
 4. tusen takk for kjempekoselig kommentar,jeg ble så GLAD.
  deilig morgenstemning i bildene dine.når man har slike heftige netter setter man virkelig pris på de litt mere rolige stundene på dagen hehe, vi har hatt noen uker med mye magevondt her.....slitsomt...men endelig løsner det virker det som.
  Jeg føler med deg:)
  Ønsker deg en deilig kveld og en super ny uke!
  klem Cathrine

  SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!