søndag 18. desember 2011

"Farger"

"Farger" i anførselstegn, da det er disse grålige tonene jeg er så glad i. Mye grått i fargene, 
med enkelte klare fargeklatter innimellom.


Bilder fra Bo Bedre, collager laget av meg

Disse bildene fra en Frogner-leilighet syns jeg har en helt nydelig stemning og atmosfære. Den avdempede gråskalaen holdt vi oss til i rekkehuset også, men nå tror jeg vi skal kombinere den med litt mer kontraster. Har "bestemt oss" for mørk kjøkkeninnredning, hvertfall underskap, omtrent som på disse bildene (ja, vi endrer mening ofte..). Har utrolig lyst på marmorplate, men har nok innsett at det kan bli litt vanskelig å vedlikeholde med små barn. Så da blir det evt en lys komposittplate om budsjettet holder.

Om vi går for en standard kjøkkeninnredning, kan vi også spare litt penger og kjøpe den på Ikea.Litt sånn som dette, minus flisene og med andre håndtak. Syns også det mørke er fint sammen med hvitevarer i stål, og det passer jo bra, i og med at det følger med en stor stekeovn med gass og induksjon i stål.

Ha en flott søndag, det har jeg mens jeg drømmer meg bort i farger :)

1 kommentar:

  1. Så fint. Ditt innlegg var jo veldig forseggjort! Jeg er så dårlig på å gjøre det litt fancy (her kan jeg ikke skylde på barnet, jeg var sånn før han kom og). Likte det veldig godt.

    Klem Kirsti

    SvarSlett

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!