søndag 27. november 2011

Flyttedag!

Dagen startet i ti-tiden med henting av utleiebil og mottakelse av alle de snille hjelperne; mødre, fedre, søstre, brødre, kusine, kusinemann og kusinebarn og tanter! Alt i alt var vi femten stykker! Alle møtte opp med godt humør og lurte egentlig på hva de skulle hjelpe til med... Vi hadde nemlig gjort et godt forarbeid og kjørt bort mesteparten av eskene. Derfor var det bare møbler og lamper igjen, og med en gjesteseng som heller havnet på dynga da den ble demontert, og en del skap og hyller som skulle stå igjen, så var det ikke så mye å bære.



Under en time etter at vi startet å fylle bilen, var den på veien mot det nye huset, hvor vi har fått låne et par rom å sette møblene i (tusen takk). Vi fikk også se huset for første gang siden visningen, og tatt i betraktning at man bruker lenger tid på å kjøpe et par sko enn et hus, var vi litt engstelige for at vi skulle bli skuffet da vi så det igjen. Men det ble vi ikke! Nå gleder vi oss enda mer til å ta over og sette igang.


I pausene koste vi oss med kake bakt av snille Caroline, og bestemødrene hadde laget nydelige elggryter.



Med et hus fullt av tomme rom, blir flyttingen nå mer og mer en realitet. Dette har vært en kjempehyggelig dag med familien!

1 kommentar:

Tusen takk for at du bruker av din tid og legger igjen noen ord!