torsdag 23. juni 2016

Roseslang







I disse dager skal det mye til før jeg faktisk kjøper blomster. 
Etter en liten blomsterslang nedi gata brer det seg nå deilig duft i stua. 





Storebror er på overnatting hos Bæmmæm, og Lillebror har vært alene med mamma og pappa. Det var visst veldig rart! Han gråt en skvett da Storebror ble sluppet av, og savnet bror fryktelig! En is og nye sandaler som blinker gjorde visst saken mye bedre.

Nå sover han søtt, og det må vel jeg gjøre også. En liten, hektisk fredag bare, så er det endelig helg! Den er veldig etterlengtet, selv om jeg gjerne skulle hatt et par dager til for å kommet meg gjennom alt jeg har å gjøre før ferie. Tre presentasjoner på løpende bånd neste uke, og jeg er ikke ferdig med noen av dem. Absolutt ikke innenfor min komfortsone. Så må legge inn ekstragiret i morgen og jobbe ultraeffektivt!






Sov godt! Beste dagen i uka er i morgen!





tirsdag 21. juni 2016

En liten titt innom







Ojojoj, som tiden flyr!
Lange, lange dager på jobb, mye som skal være ferdig før det er ferie om litt over en uke.
Har jeg nevnt at jeg gleder meg...?

Da drar vi til sydligere strøk, og jeg skal ikke gjøre noe annet enn å ligge i en strandstol, bade og rusle i sandaler. I hele TO uker! Det blir så bra!





I helgen fotograferte jeg et bryllup, og det var kjempegøy! Men akk, så slitsomt også! Over seksten timers arbeidsdag, med full trøkk hele dagen. Fotografering av brud og brudgom før vielse, hard jobbing før, under og etter vielsen, og fotografering gjennom hele bryllupsmiddagen, inkludert brudevals og kakeskjæring. Phu! Det skal sies at jeg var så sliten at jeg følte meg fyllesyk på søndagen!

Foreløpig har jeg kun skummet meg gjennom alle bildene jeg tok. Jeg må ha litt mer overskudd når jeg begynner på redigeringsjobben. Også håper jeg at jeg får lov til å dele noen bilder med dere etterhvert :)

Nå er det leggetid! Ny dag i morgen :)


torsdag 16. juni 2016

Ny artikkel i Estate Lokaler








Jeg er så heldig at jeg får utløp for noe av skrivetrangen min på jobb, da Scenario Interiørarkitekter som jeg jobber for, stadig skriver artikler for magasiner.

Denne gangen har jeg skrevet om morgendagens arbeidsplass, og hvorfor vi egentlig skal gå på jobb når vi kan utføre arbeidet vårt på en smarttelefon hjemmefra.
Et spennende tema, da vi ofte jobber med å skape gode arbeidsmiljøer for store og små bedrifter.

Trenger du eller din bedrift hjelp til å skape gode rom, er det bare å ta kontakt!


Artikkelen i sin helhet kan du lese HER. Fra side 45 :)






onsdag 15. juni 2016

Ny kunst på veggen








Vi har fått et nytt kunstverk opp på veggen, og det er utrolig vakkert!
Bildet er malt til oss av Vibeke Slyngstad (google henne, hun er utrolig dyktig!), og malingen var ikke tørr engang da det ble hengt opp. Det lukter faktisk litt deilig maling borti den kroken enda, én uke etter.


Bildet har en så fin dybde i seg som jeg liker veldig godt. De arkitektoniske linjene sammen med det litt rare, drømmeaktige speilbildet i nederste kant av bildet, gjør det spennende å se på. De små gullfiskene er både utrolig livaktige og abstrakte på samme tid. I tillegg passer jo fargene rett inn her hos oss!





Bildet er såpass stort at det fortjente hele veggen for seg selv. Det lille bordet som stod der tidligere måtte derfor flytte ut i garasjen. Vasene fra Vest-Tyskland får stå, de passer perfekt i fargene og gir liv til resten av veggen.

Jeg blir glad hver gang jeg kommer rundt hjørnet og ser det vakre bildet henge der på veggen.



VAKRE MERDØ II







Åh, vi lever enda på den flotte helgen for noen uker siden på dette idylliske stedet.
Merdø utenfor Arendal er virkelig en perle.

Vakre hvite hus, svaberg, siv, gress, strand, sand og sol. Barna koste seg maks, og det gjorde vi voksne også!
Jeg har ikke så mange ord, men bildene vil taes frem en sur og kald novemberkveld en gang i fremtiden og bringe frem mange fine sommerminner.








tirsdag 14. juni 2016

S O M M E R










Snart.

Å vandre langs tørre, støvete skogsveier, plukke markblomster og ha med inn, snuse på varme barnehoder som lukter grus og sand, følge med på alt som gror i hagen og begynne å plukke med grønnsaker inn.

Å bade i tjern og sjø og nyte at sola går ned og lufta blir klarere. Å skylle salt hud og ta på ullsokker etter en lang dag i sola.

Ah, sommeren er den beste tiden!







mandag 13. juni 2016

Spennende photoshoot!









Før helgen hadde vi spennende besøk her hjemme av både fotograf og journalist som tok bilder rundt i huset. Jeg kan trygt si at det aldri har vært så ryddig her før! Det var masse jobb i forkant med å få ting og tang ferdig (vi har vel alle sånne småting som ikke blir ordnet før man skal selge igjen..?), og det var i tillegg hektiske dager på jobb.

Men ferdig ble vi, og to kjempesøte damer var sammen med meg hele dagen, og vi skravlet og koste oss. Besøket skal resultere i en artikkel (vi skal ikke selge), og jeg gleder meg masse til den kommer på trykk. Jeg vet ikke helt når, men jeg skal nok huske å si ifra ;)

Veldig spennende og morsomt å se hva andre tenker om vårt hjem. For oss er jo dette bare et hjem, et hjem som har vokst seg til over tid og som er personlig for oss og for hvem vi fire som bor her er.
Jeg hører ofte at "å, du har det sikkert veldig flott hjemme, du som er interiørarkitekt!" Jeg syns jo at vi har det fint, men jeg tror nok det overrasker mange å se hvordan vi har det. Her er ingen minimalisme, ingen hvite, stramme vegger og veldig få, dyre designobjekter. Det er langt ifra strigla til enhver tid, og hjemmet vårt reflekterer like mye mine tre gutter som det gjør meg. Jeg liker å tro at vårt hjem har sjel, varme og sjarm. Noe jeg syns er mye viktigere enn å ha de riktige tingene.





Vi har også fått vårt siste kunstverk i hus: et helt nydelig maleri av Vibeke Slyngstad.
Dere ser en liten del av det på bilde nummer to, jeg lover å ta et par bilder av hele maleriet. Det er helt fantastisk!

Nå skal jeg krype ned under dyna og få meg litt søvn. Noe som trengs om jeg skal komme meg helt til sommer-målstreken om noen uker ;)

Sov godt!



tirsdag 7. juni 2016

VAKRE MERDØ I







Tenk å være så heldige å bli invitert til en absolutt sørlandsidyll den helgen i juni hvor været er fantastisk! Så heldige var vi denne helgen, da vi ble med et vennepar til deres sommersted på Merdø utenfor Arendal. Et helt fantastisk sted med fine strender, gamle hvite hus, naust og båthus, en kafé og smale stier uten biler. For en utrolig fin helg!

Ingen av oss ville hjem da søndagen kom, og vi håper vi er så heldige å bli invitert med flere ganger.









Etter en helg med hvilepuls, er det tid for nok en hektisk uke. Storebror har hatt besøksdag på skolen i dag, og mor klarte ikke å holde tårene helt tilbake. Han har blitt et så fint, lite menneske.
Vi jobber også iherdig med å få ting og tang i stand her hjemme, for på fredag får vi spennende besøk av både journalist og fotograf! Hjelp!

Men nå må jeg komme meg i seng, for jeg har lange dager foran meg.

torsdag 2. juni 2016

HJEMMEKONTOR








Jeg syns vi fikk gjort mye på én uke!
Vi tømte rommet og malte forrige helg, og denne helgen ble rommet ferdig.

Tidligere var rommet et slags gjeste/rote/musikk-rom som ikke fungerte til noen av formålene. Vi solgte gjestesenga da vi har en stue i annen etasje som skal fungere som gjesterom, også ble dette rommet et ordentlig hobbyrom med plass til alle tingene våre.

Her kommer et lite bildedryss, flere oversiktsbilder kommer.






Vi har en lang arbeidsbenk på tvers av rommet, og over har vi vegghengte hyller til alt mulig av hobbyting, magasiner, notatbøker og annet ymse. Husfars mange gitarer får også plass her nå, sammen med pianoet. I tillegg har vi garderobeskap på motstående vegg, og jeg har endelig et sted å gjøre av sengetøy og større klesplagg!

Veldig fornøyd!



onsdag 1. juni 2016

GOD NATT







For et nydelig kveldslys inn i min stue!
God natt og takk for nok en helt fantastisk sommerdag!